21 Nisan 2013 Pazar

Disleksili genç bir oyuncu

Çoğunuzun haberi var ama bilmeyenler için yinede paylaşmak istiyorum arkadaşlar.15 yaşındaki Bella Thorne Disleksili bir dizi film oyuncusu. Disleksiden dolayı çektiği sıkıntıları açıkca dile getiren sanatçı, aynı zamanda disleksinin kendisine çok şeyler kattığına inanmakta ve dislektik olmaktan gurur duymakta.
Disney kanalındaki “Shake It Up” isimli gençlik dizisinde başarılı bir şekilde rol almakta. Bella’nın Shake It Up’daki karakterinde de ‘disleksi’ sorunu olan bir kızı canlandırmakta.
Bellanın dizideki karakteri; “CeCe (Bella) kararlı ve bağımsız bir çocuk. Değişik bir giyim tarzı var. O düşündüklerini doğrudan söyleyen, inatçı, rekabetçi ve otoriteyle arası hiç iyi değil. O doğuştan bir lider ama kimi zaman da zekası konusunda kendinden emin değil. K ndini bildi bileli dans ediyor ve bu alanda kariyer yapmak istiyor.” şeklinde tanımlanmakta.
Bella Thorne yarı İtalyan ve Kübalı. Thorne’ın annesi Tamara bir profösyonel fotoğrafçı.
Thorne 150 kereden fazla kırmızı halıda (bir hollywod kariyeri) yürüdü. Bir çok film ve dizi projelerinde yer aldı.
Halen Disney Channel de “Haydi Çalkala” dizisinde başrol olan CeCe Jone rolünü oynamaktadır. Kanalın Türkiyeden Türkçe olarak izlenme imkanı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder